Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisa la Facultatea de Drept a Universitatii ”Babes-Bolyai” (UBB), pe locurile bugetate, cu media generala 8,80.

Potrivit rezultatelor admiterii in urma sesiunii din iulie publicate pe site-ul Facultatii de Drept a UBB, Cezara Boc a obtinut media generala de admitere 8,80, avand media 9,56 la Examenul de Bacalaureat si media 8,05 la testul de admitere. Cu aceasta medie de admitere, Cezara Boc ocupa astfel locul 87 din cei 155 de admisi la buget la Facultatea de Drept a universitatii clujene, scrie Mediafax.

Cezara Boc a absolvit in acest an Liceul Teoretic ”Gheorghe Sincai” din Cluj-Napoca, acelasi pe care il absolvise inainte de 1989 si tatal sau.

De asemenea, aceasta a optat pentru Facultatea de Drept a UBB pe care a absolvit-o si Emil Boc in anul 1995.

Sursa foto: Admitere, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri