Peste 170 de familii din satul Melicesti, judetul Prahova, au ramas fara apa potabila, dupa ce fantanile au secat, oamenii primind apa transportata cu cisterna si distribuita de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, pompierii au dus apa cu cisterna in satul Melicesti, intrucat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al comunei Telega a solicitat distribuirea de apa potabila localnicilor, care au ramas fara apa in fantani din cauza secetei, scrie Mediafax.

Astfel, pompierii au dus, joi, 5.000 de litri de apa si vineri inca 5.000 de litri de apa care a fost distribuita localnicilor, urmand ca si in zilele urmatoare sa se faca astfel de transporturi, in functie de necesitati si de solicitarile Comitetului local pentru situatii de urgenta.

Apa a fost incarcata din sistemul de alimentare a orasului Ploiesti si a fost distribuita populatiei din Melicesti dupa ce Directia de Sanatate Publica Prahova a facut analize si a constatat ca este buna pentru consum, au precizat reprezentantii ISU Prahova.

Sursa foto: Seceta/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri