Institutul Cantacuzino are un nou manager. La conducerea institutiei a fost numit Adrian Ionel, director general al companiei nationale Unifarm, distribuitorul de medicamente al statului. Noul manager, care este jurist de profesie, este momentan contestat de angajati, care sustin ca in 95 de ani de functionare nu s-a intamplat ca la conducere sa nu fie pus un medic, un biolog sau un cercetator.

Adrian Ionel a vorbit intr-un interviu acordat ziarului „Adevarul” despre restructurarile care vor avea loc in perioada urmatoare, dar si despre cum intentioneaza sa puna pe picioare Institutul Cantacuzino. O conditie necesara ca unitatea sa poata furniza vaccin autohton din 2017, termenul cel mai realist, o reprezinta sustinerea multianuala a Institutului, atat din punct de vedere politic dar mai ales din punct de vedere financiar.

„Adevarul”: Cum ati gasit Institutul Cantacuzino?

Adrian Ionel: Era ca dupa bombardament. Angajatii sunt foarte speriati si sunt resemnati. Nu isi mai pun niciun fel de speranta in oricine ar veni in acea curte.

Citeste interviul integral pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri