Semifinalele feminine ale turneului de tenis US Open, cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, si disputa dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au fost amanate pentru vineri, din cauza ploii.

Initial, prima semifinala de la Flushing Meadows, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial si principala favorita, si italianca Roberta Vinci trebuia sa inceapa joi, la ora locala 19,00 (vineri, la 02,00, ora Romaniei), fiind urmata de cea dintre Halep, a doua favorita, si Pennetta (cap de serie numarul 26).

Potrivit noului program anuntat de organizatorii ultimului turneu de Mare Slem al anului, semifinala Serena Williams — Roberta Vinci se va juca vineri, de la ora locala 11,00 (18,00 la Bucuresti), fiind urmata de meciul dintre Simona Halep si Flavia Pennetta.

Este grozav sa fiu in semifinale, savurez acest turneu!

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, in semifinalele US Open, a declarat ca este grozav sa ajunga in aceasta faza a competitiei, subliniind ca se simte foarte bine si savureaza acest turneu.

"Este grozav sa fiu in semifinale, ma simt bine aici, savurez acest turneu. Ma bucur ca am putut s-o inving pe Azarenka. In primul set am fost mai agresiva, am dominat, apoi am facut un pas inapoi. Dupa pauza mi-am spus ca nu am nimic de pierdut, am spus ca trebuie sa-mi gasesc calea si asa am facut", a declarat Halep la Eurosport.

Sursa foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri