Primarul suspendat al Capitalei Sorin Oprescu a fost transportat la spital, luni seara, din Arestul Politiei Capitalei, dupa ce a acuzat ”o stare de slabiciune”, iar dupa ce o scurta evaluare medicala a fost readus in arest, au declarat surse din Politie citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Sorin Oprescu, care sufera de diabet, a acuzat ”o stare de slabiciune”, iar la recomandarea medicilor din arest a fost dus la spital.

Primarul suspendat al Capitalei ar fi fost transportat la spital cu masina unitatii de detentie, iar dupa o scurta evaluare medicala a fost readus in Arestul Politiei Capitalei.

Alexandru Chiciu, avocatul primarului, declara, intrebat despre problemele de sanatate ale primarului si daca acestuia i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti, in noaptea arestarii sale, ca primarul este dependent de insulina si are probleme de sanatate care sunt deja de notorietate, insa apararea nu doreste sa invoce problemele medicale, aceasta fiind ”dorinta lui Sorin Oprescu”.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si judecata in 14 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Magistratul a mentinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri