Brigada Rutiera a Capitalei va dispune, joi, restrictionarea traficului pe arterele din jurul stadionului "National Arena", pentru a fluidiza accesul la meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Finlandei, ce va avea loc de la ora 21:45, scrie Agerpres.

Traficul rutier va fi restrictionat la nevoie, gradual, in functie de numarul de spectatori, pe Str. Tony Bulandra, cu exceptia mijloacelor RATB, pana la terminarea partidei si asigurarea defluirii; pe Bd. Pierre de Coubertin, intre Sos. Iancului si intrarea in Stadionul "National Arena", cu exceptia mijloacelor RATB, pe Bd. Basarabia - banda I de circulatie, sensul dinspre Bd. Chisinau catre Piata Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasa, de la intersectia cu Str. Tony Bulandra, pana la intersectia cu Bd. Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor RATB, precum si pe Str. Maior Coravu, inclusiv strazile care acced spre Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasa si invers, a informat Brigada Rutiera printr-un comunicat de presa.

Politistii rutieri , incepand cu ora 15,00, vor dispune restrictii si pe Str. Vasile Serbanica, pe tronsonul cuprins intre Bd. Basarabia si intrarea in stadion, iar la momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si Bd. Chisinau, pe Str. Maior Coravu si pe Bd. Pierre de Coubertin.

Soferii pot urma rutele ocolitoare Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului - Sos. Pantelimon; Bd. Unirii - Bd. Decebal - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac - Bd. Nicolae Grigorescu - Bd. Basarabia.Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu atentie sporita, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor aflati in trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Citeste si:
Petitie pentru deschiderea traficului pe lotul 3 din A1 - Lugoj-Deva
Petitie pentru deschiderea...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Restrictii de trafic in Capitala, de vineri pana duminica