O explozie puternica, soldata cu zeci de morti si raniti, s-a produs in aceasta dimineata la gara din Ankara, in timp ce numeroase persoane se adunau pentru a participa la o manifestatie impotriva conflictului dintre PKK si statul turc, relateaza agentia Anadolu, in pagina online.

[UPDATE] ATAC terorist la Ankara: bilantul ajunge la 86 de morti

Potrivit corespondentului agentiei Anadolu, numeroase cadavre si persoane ranite erau intinse pe jos, in fata garii de pe strada Hipodrum, unde oamenii incepeau sa se adune pentru a participa la un miting.

Serviciile de urgenta au sosit imediat la locul deflagratiei, care s-a produs la ora locala 10.05 (10.05, ora Romaniei), anunta Mediafax.
Potrivit unor informatii initiale, explozia ar fi fost cauzata de un atacator sinucigas, dar deocamdata nu exista o confirmare oficiala.

Numeroase persoane se adunasera in fata garii pentru a participa la o manifestatie in Piata Sihhiye, din apropiere. Participantii la miting, organizat de Confederatia Sindicatelor din Sectorul Public (KESK), cereau incetarea conflictului dintre organizatia terorista PKK si statul turc.

Citeste si:
Atentat sinucigas PKK in estul Turciei: doi morti si 24 de raniti
Atentat sinucigas PKK in...

Sursa foto: Orlok / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Atac armat in Istanbul, langa biroul premierului turc