Musulmanii reprezinta o primejdie pentru ca vor sa impuna lor credinta lumii intregi, este de parere Neagu Djuvara, potrivit B1. Acesta a mai spus in cadrul unei emisiuni la postul de televiziune mentionat ca populatia Europei se va schimba radical in urmatorii ani.

"Musulmanii prezinta o primejdie. E cea mai mare primejdie. Peste tot unde intra, nu intra ca sa se asimilieze cu locul de acolo, ci ca sa manance tara aceea! In sensul asta sunt foarte pesimist pentru viitor", a spus istoricul Neagu Djuvara.

In opinia sa, "este mai grav decat ce s-a intamplat in Evul Mediu dupa caderea Romei. De ce? Pentru ca populatiile care au intrat peste Imperiul Roman erau, totusi, din aceeasi familie. Ori, in momentul de fata, astia care ne invadeaza, care navalesc peste Europa, sunt cu totul alte natii. Asta inseamna ca se schimba populatia Europei! Peste o suta sau doua de ani, cei care vor fi locuitorii Frantei, Germaniei sau Angliei vor fi complet diferiti de cei de astazi!"

Citeste articolul integral pe B1.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri