Societatea Comerciala de Transport cu Metroul Bucuresti “Metrorex” recruteaza director general, dupa ce Aurel Radu, fostul director al companiei, si-a dat demisia in luna martie a acestui an, potrivit unui anunt postat pe reteaua de socializare profesionala, LinkedIn.

Aurel Radu a anuntat ca renunta la contractul de mandat pentru functia de director general, in urma unor discutiil avute la acea data cu Ministrul Transporturilor.

In locul acestuia a fost numit interimar Catalin Homor, director Investitii si Achizitii Publice in cadrul Metrorex.

Potrivit anuntului postat de head-hunterul George Butunoiu, "candidatii trebuie sa aiba o experienta relevanta in conducerea unor organizatii mari si in administrarea unor investitii complexe".

Metrorex este una dintre marile companii ale Romaniei, cu peste 4.000 de angajati.

Metrorex este una dintre marile companii ale Romaniei, cu peste 4,000 de angajati si cu o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de Euro. In acest moment, Metrorex e cel mai mare investitor din Romania, cu o investitie de peste 400 de milioane de Euro in 2015, si de peste un miliard pentru viitorul apropiat.

Noul Director General va asigura conducerea executiva a societatii, in vederea indeplinirii directiilor strategice si a obiectivelor pe termen lung stabilite de catre autoritati.

Directiile si actiunile strategice ale societatii vor fi discutate cu candidatii in fazele avansate ale procesului de recrutare. Acestea, impreuna cu obiectivele cuantificabile generice, vor fi incluse in contractul de mandat al noului director general, urmand ca celelalte criterii de performanta sa fie identificate si detaliate dupa preluarea postului.

Profilul candidatului ideal este corespunzator nivelului de senioritate necesar ocuparii unui asemenea post intr-o companie privata sau publica de mari dimensiuni si cu o mare complexitate a activitatii. Cautam candidati cu experienta relavanta in organizatii mari si complexe, cu investitii de anvergura si complexe din punct de vedere tehnic si financiar. De asemenea, trebuie sa vorbeasca bine limba engleza.

Pachetul salarial si de beneficii va fi motivant si va lua in considerare nivelul pietei pentru companiile cu profil similar.


Va rugam sa trimiteri un CV detaliat in limba romana, impreuna cu o scrisoare de intentie (fara alte documente insotitoare) exclusiv la adresa de e-mail a consultantului, George Butunoiu Executive Search: metrorex.ceo@georgebutunoiu.com. Alte documente (declaratii, copii dupa acte, cazier etc.) vor fi solicitate nominal dupa primul interviu cu Consultantii. Va rugam sa nu trimiteti CV sau alte documente prin posta sau in alt format decat cel electronic.


Candidaturile trimise dupa 15 noiembrie 2015 ar putea sa nu mai fie luat in considerare. Confirmarile de primire a CV-urilor se trimit pe e-mail, cu “reply” la adresa de la care au venit. Cei care nu sunt contactati pana in data de 20 noiembrie vor fi considerati respinsi.

Sursa foto: Metrorex.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri