Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, la plecarea de la Club Colectiv, ca a vazut localul si ca spatiul este total impropriu, el spunand ca ”este de neimaginat ca in acel spatiu au putut sa fie atatia oameni la un concert” si ca tragedia s-a produs pentru ca ”au fost ignorate norme simple”.

”Am vrut sa vad locul. Este un spatiu total impropriu, am discutat cu cei de fata. Este de neimaginat ca in acest spatiu au putut sa fie atatia oameni la un concert si sa se intample totul intr-un timp atat de scurt. Tragedia s-a intamplat pentru ca au fost ignorate norme simple”, a spus presedintele.

Guvernul a decretat : 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, zile de doliu national pe teritoriul Romaniei

Klaus Iohannis a anuntat, sambata, dupa o vizita la locul tragediei produse vineri seara in Capitala, ca Guvernul a decretat doliu national, el solicitand totodata celor prezenti in fata clubului unde a avut loc incendiul sa pastreze un moment de reculegere.

"Guvernul a decretat doliu national si cred ca este un moment potrivit sa pastram cateva secunde de liniste pentru cei care au decedat", a spus presedintele.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, sambata, la Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, seful statului aducand un buchet de flori si aprinzand o lumanare.

Iohannis a ajuns la Clubul Colectiv din centrul Capitalei in jurul orei 12.45, dupa ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se afla o parte a victimelor tragediei. Seful statului a adus un buchet de cale albe si a aprins o lumanare langa zidul localui, unde sunt depuse mai multe lumanari si flori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri