Cluburile din sectorul 6 al Capitalei vor fi controlate sambata de inspectorii primariei, care vor verifica si daca localurile care organizeaza evenimente de Halloween au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice si inflamabile.

"In urma evenimentului tragic din seara zilei de vineri, 30 octombrie, cand in incinta clubului Colectiv din sectorul 4 un incendiu a luat viata mai multor tineri, peste 150 de persoane fiind ranite, primarul Rares Manescu a dispus ca inspectorii din cadrul Directiei Inspectie Generala, Serviciul Inspectie Comerciala sa desfasoare astazi, 31 octombrie, o ampla actiune de control la operatorii economici de pe raza Sectorului 6 care au ca obiect de activitate organizarea de evenimente", se arata in comunicatul primariei, potrivit Mediafax.

Inspectorii vor verifica documentele ce autorizeaza activitatea comerciala, conform mentiunilor din certificatele constatatoare. Aceste documente includ acordurile de functionare, precum si autorizatiile de functionare pentru organizarea de evenimente la care sa participe un numar mare de persoane. De asemenea, inspectorii vor controla daca localurile din Sectorul 6 care organizeaza evenimente sambata seara, cu ocazia Halloweenului, au avize pentru spectacole cu materiale pirotehnice si inflamabile, se mai spune in comunicat.

Sursa foto: Club/Shutterstock.com

Citeste si:
STB sarbatoreste 110 ani...prin taierea bugetului de investitii
Update: STB sarbatoreste 110...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Bataia de joc numita Mutu. Gabriel Mutu [OPINIE]