Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Dobrogea, cinci persoane, angajate ale clubului, se aflau in incinta la momentul izbucnirii incendiului, acestea parasind zona cand au simtit miros de fum, transmite Mediafax.

Doua dintre cele cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale la fata locului dupa ce au inhalat fum, refuzand insa sa fie transportate la spital.

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul, care a distrus panoul electric, a fost stins.

Pompierii continua cercetarile la fata locului pentru a stabili cauzele exacte ale producerii acestuia.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, duminica, in jurul orei 20.00, la Culture Club, aflat in incinta Casei de Cultura din Constanta.

Citeste si:

La fata locului, s-au deplasat doua autospeciale, incendiul fiind localizat la un tablou eletric.

Secretarul de stat Raed Arafat declara ca in momentul izbucnirii incendiului in interiorul clubului erau cinci persoane, care au iesit singure si nu au fost ranite, fiind posibil sa fi fost intoxicate cu fum.

Incendiul are loc la doua zile de la tragedia din clubul bucurestean Colectiv, unde au murit 30 de persoane, iar peste 180 au fost ranite, in urma unui incendiu declansat de la artificii aprinse in fata scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity.

Un numar de 146 de raniti au fost internati in 12 spitale din Capitala, mai mult de jumatate dintre acestia fiind in stare grava sau critica, iar prognosticul medicilor in cazul acestora fiind foarte rezervat.