Mii de oameni erau asteptati in aceasta seara de la ora 18:00 in Piata Universitatii la un mars prin care se cere demisiile celor responsabili de tragedia din Colectiv. Marsul care a pornit de la Universitate a scos insa in strada zeci de mii de persoane. Cele mai recente cifre arata ca in strada au iesit peste 30.000 de persoane.

UPDATE: 22.48

In strada sunt aproximativ 35.000 de oameni, potrivit unor declaratii neoficiale ale jandarmilor. O parte sunt in fata Palatului Parlamentului, iar altii in fata Primariei Sectorului 4.

Update 20:30

Oamenii inca vin spre protest. Multi direct de la birou. Se scandeaza "NU plecam pana NU plecati", "Demisia", "Jos Oprea", "Jos Ponta", "Piedone nu uita, a venit si vremea ta". Intre timp, cu peste 10.000 de oamenii in fata Guvernului, Victor Ponta l-a demis pe seful ANPC. Acesta era in direct la Digi TV cand a aflat decizia premierului.

UPDATE 20:00

Proteste sunt si in alte orase din tara. Si la Brasov oamenii sunt in strada (VIDEO Andreea Dragomir). In Cluj este anuntat un protest de amploare vineri.

De ce trebuie sa se faca asta, pentru dreptate?? De ce??

Posted by Andreea Dragomir on Tuesday, November 3, 2015

http://onestiul.ro/marsul-tacerii-la-onesti-03-11-2015/Marsul Tacerii la OnestiPosted by Onesti Romania on Tuesday, November 3, 2015

Potrivit HotNews.ro numarul celor din Piata Victoriei se apropie de 15.000.

Imnul Romaniei la Piata Victoriei!

Posted by Wall-Street.ro on Tuesday, November 3, 2015

ACUM, in Piata Victoriei http://goo.gl/Me5FClPosted by Wall-Street.ro on Tuesday, November 3, 2015

UPDATE 19:26

Cei care au plecat din piata Universitatii au ajuns deja in Piata Victoriei. Spatiul este neincapator. Mesajele celor care au iesit in strada sunt cutremuratoare. O doamna de 40 de ani striga "de ce ne omorati copii". Tot drumul, masinile care mergeau in sensul opus au incurajat coloana care mergea spre Piata Victoriei. Imediat dupa ce oamenii au ajuns in Piata Victoriei au tinut un moment de reculegere pentru tinerii care si-au pierdut viata in urma incendiului din Colectiv, iar apoi au reluat scandarile prin care cer demisii in lant.

De la Romana spre Guvern, intalnind o masina de Pompieri. #colectivPosted by Vlad Andriescu on Tuesday, November 3, 2015

UPDATE 19:05

Cei care au iesit in strada posteaza deja primele fotografii si indemnuri pe Facebook.

Spre Guvern.

Posted by Iulian Comanescu on Tuesday, November 3, 2015

La Universitate trotuarele au devenit neincptoare și s-a ieșit in strad#demisiaPiedone #coruptiaucidePosted by Laura Ștefnuț on Tuesday, November 3, 2015

UPDATE: 18:52

Deja peste 3000 de persoane sunt in strada, unii inca la Universitate, altii deja merg spre Romana. "Pasnic nu rezolvam nimic", "Biserica?! Biserica este inexistenta", sunt cuvintele care se afla pe buzele oamenilor care simt ca avem nevoie de o schimbare radicala.

UPDATE 18:36

Momentul in care multimea de peste 1.000 de oameni, daca nu mai mult, a ocupat bulevardul!Posted by Wall-Street.ro on Tuesday, November 3, 2015

Deja numarul celor care au venit in Piata Universitatii a ajuns la ordinul miilor. "Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa!", "Alte partide, aceeasi mizerie" si "Demisia!", acestea sunt scandarile din Piata Universitatii.

"Nu plecam acasa, hotii nu ne lasa!", "Alte partide, aceeasi mizerie" si "Demisia!", scandari in Piata Universitatii, acum!Posted by Wall-Street.ro on Tuesday, November 3, 2015

UPDATE 18:10

Cateva sute de persoane sunt deja la Universitate. Numarul va creste probabil in urmatoarele minute.

Acest eveniment nu este singular, pe Facebook fiind initiate si alte evenimente. Spre exemplu, vineri este anuntat un alt mars al tacerii ce va porni din Piata Constitutiei si, momentan, 2.700 de persoane au bifat ca vor participa.

Tragedia de la Colectiv a luat pana in prezent 32 de vieti si alti zeci de tineri sunt in stare grava la spitalele din Capitala, dupa un incendiu devastator din timpul unui concert. Patronii clubului au fost retinuti si sunt acuzati de ucidere din culpa.

FOTO: Alex Goaga

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri