Mesajul transmis de Costin Mincu prin avocatul sau:

"Sunt impietrit de durerea din mine si din jurul meu. Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand in fiecare clipa de acum si pana cand voi inchide ochii. Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat. Costin Mincu."

Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat...

Posted by Cabinet de Avocat Vlad Hosu on Tuesday, November 3, 2015

Costin Mincu s-a prezentat la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), in jurul orei 14.00, fiind insotit de un avocat. Surse judiciare au declarat ca procurorul de caz de la PICCJ a stabilit ca cei asociati ai firmei care detine Clubul Colectiv - Alin George Anastasescu, Costin Mincu si Paul Catalin Gancea - trebuie sa fie din nou audiati, dupa ce acestia au raspuns intrebarilor anchetatorilor si in noaptea de vineri spre sambata, la scurt timp dupa incendiu, scrie Mediafax.

Sursa foto: Mediafax Foto