Tineri participanti la manifestatia de miercuri seara din Piata Universitatii impart in multime ”Ziarul Colectiv” - coli A 4, pe care sunt tiparite patru texte ”adunate de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca sau nu vrea sa faca”, primul text fiind al lui Adrian Rugina.

In multimea adunata in Piata Universitatii, mai multi tineri impart ”Ziarul Colectiv”, datat 4 noiembrie 2015, conform Mediafax.

”Adunam texte de la oameni care fac pe Facebook ceea ce presa a uitat sa faca. Sau nu vrea sa faca. Noua presa suntem noi”, scrie sub titlul ”Ziarul Colectiv”.

Primul text este scris, in 16 noiembrie 2014, de Adrian Rugina, tobosar al trupei ”Bucium”, care si-a pierdut viata in incendiul de vineri seara din Clubul Colectiv.

Pe verso, sunt alte trei texte, scrise de Alex Tocilescu, Serban Alexandrescu si Radu Burnete.

Citeste si:
Pirotehnist de la Colectiv: "Nu am efectuat instructajul tehnic"
Pirotehnist de la Colectiv:...

La ora transmiterii acestei stiri, numarul protestatarilor din Piata Universitatii depaseste 9.000.

Protestatarii scandeaza ”Rusine sa va fie”, "Peste tot coruptie, nicaieri justitie", "Toate partidele, aceeasi mizerie", "Vrem spitale, nu catedrale", "Colectiv", "Romania, trezeste-te", "Coruptia ucide" si "Jos sistemul mafiot", cerand totodata alegeri anticipate.

Manifestantii au pancarte cu mesaje precum: "Nu vrem PNL, nu vrem PSD, nu vrem USL, nu pentru asta s-a iesit ieri in strada. Plecati toti", "Daca va schimbati "Iohannis, atentie. Ai o singura sansa. Fara securisti, fara mafioti", "DNA, nu raspunzi decat in fata romanilor, iar romanii spun: Rade-i pe toti", "Daca va schimbati intre voi, generatia noastra va duce la gunoi", Nou partid, nou inceput", "Bunicii la razboi, parintii la revolutie, noi cautam o alta solutie".

In urma incendiului din Clubul Colectiv si-au pierdut viata 32 de oameni, iar alti aproximativ 200 au fost raniti.

Citeste si:
20 la puterea 20, proiectul Metropolitan Life, cauta povesti
20 la puterea 20, proiectul...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Banicioiu, audiat in "Colectiv": Am facut tot ce era omeneste posibil