Inca o persoana a murit astazi, la Spitalul de Arsi, iar bilantul total se ridica la 39 de morti, potrivit Digi24. In urma cu cateva ore, alt ranit in incendiul de la Colectiv aflat in stare critica si-a pierdut viata la Spitalul Floreasca, iar alte doua persoane dintre cele transportate in Olanda au murit: un roman si un italian.

UPDATE: Bilantul persoanelor decedate In tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, dupa ce sambata seara au murit o femeie care era internata la Spitalul ”Floreasca” din Capitala si o alta internata la Spitalul ”Bagdasar”.

Surse medicale au declarat, potrivit Medifax, ca de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul ”Bagdasar Arseni” a decedat o tanara de 25 de ani, Mavi Sterian.

"Doi barbati decedati. Erau in stare critica. Au murit din cauza arsurilor, a suprafetei arsurilor, a arsurilor de cai aeriene", a precizat Adrian Stanculea, purtator de cuvant Spitalul de Arsuri, potrivit Digi24. Acesta a adaugat ca cei doi barbati avea arsuri pe 70 si 50 la suta din suprafata corpului.

"Mai sunt opt pacienti in stare critica, mai sunt inca doi bolnavi in stare grava", a mai spus medicul. Adrian Stanculea a mentionat ca unul dintre pacientii in stare grava a fost transportat pentru tratament in Belgia. In continuare, prognosticul este "foarte foarte rezervat la cei in stare critica". "La cei care au decedat au aparut aceste complicatii (renale – n.r.)", a raspuns purtatorul de cuvant.

Un barbat ranit in incendiul din clubul Coleciv a murit la Spitalul Universitar

Un barbat ranit in incendiul din clubul Colectiv a murit, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a declarat managerul unitatii sanitare, Catalin Cirstoiu. Managerul Spitalului Universitar a spus ca barbatul care a decedat sambata era in stare critica. La Spitalul Universitar este internata si sotia acestuia, care a fost detubata recent, dupa ce mai multe zile a fost in stare grava, potrivit Mediafax.

Catalin Cirstoiu a precizat ca barbatul care a decedat avea arsuri grave, dupa ce, in urma incendiului din clubul Colectiv, s-a aruncat peste sotia sa ca sa o salveze. Barbatul se numeste Ionut Maior si avea 27 de ani, iar sotia acestuia, care a ramas internata la SUUB, are tot 27 de ani.

Tot sambata au murit alti doi barbati raniti in incendiul din clubul Colectiv, care erau internati la Spitalul de Arsi: Daniel Ciobanu (39 de ani) si Ionut Cosmin Popescu (32 de ani). Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus ca cele doua persoane erau internate la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala.

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din Clubul Colectiv a ajuns astfel la 38. Alte aproximativ o suta de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti.

Sursa foto: Mediafax

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri