Numarul mortilor in urma incendiului din Colectiv a ajuns la 46. Jurnalista Teodora Maftei in varsta de 36 de ani a murit, luni dimineata, pe un pat de spital din Israel.

Surse medicale au declarat, pentru Mediafax, ca Teodora Maftei a decedat la clinica din Israel unde a fost transferata saptamana trecuta. Dupa incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), editor la Pro TV, a fost internata la Spitalul de Arsi din Capitala, in stare critica, cu arsuri pe mare suprafata din corp si cu arsuri de cai respiratorii.

In 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferata la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

Pasionata de fotografie, Teodora Maftei, in varsta de 36 de ani, editor la Pro TV, se pregatea inainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expozitii personale, intitulata "London Unedited - a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei", al carei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.

La dorinta familiei Teodorei Maftei, organizatorii expozitiei acesteia au decis ca evenimentul sa se desfasoare conform programarii initiale, la eveniment participand sute de persoane. Expozitia a cuprins 23 de fotografii, instantanee urbane si portrete realizate in Londra, in luna august.

Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei a cutreierat lumea-n lung si-n lat, surprinzand unele dintre cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul sau, teo.photography, informeaza Pro TV.

Pana la incendiul din clubul Colectiv, printre ale carui victime se numara, Teodora Maftei a fost operata de sapte ori, din care de trei ori pe creier. Tanara suferea de chist arahnoidian de fosa posterioara, o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa, care nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniana. Din cauza aceasta, Teodora a avut si o tromboza venoasa (i s-au spart doua vene pe creier) si a facut o criza de epilepsie.

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns astfel la 46. In spitalele din Capitala mai sunt internate, luni, 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizati.

Dintre pacientii internati in spitale din Capitala, 35 au fost transportati spre unitati sanitare din strainatate, insa trei au decedat. Ultimul a fost bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, care murit, duminica seara, dupa ce a intrat in stop cardiorespirator in aeronava care il transporta la o clinica din Elvetia si care a fost intoarsa din drum. Alti doi raniti au decedat sambata, dupa ce au ajuns in Olanda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri