O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinica din Germania, unde a fost transferata in urma cu aproximativ doua saptamani, de la un spital din Capitala, numarul celor care si-au pierdut viata ajungand la 58, la trei saptamani de la producerea tragediei.

Potrivit unor surse medicale, tanara care a decedat se numeste Andreea Stefan, avea 28 de ani si era printre ranitii din clubul Colectiv care au ajuns in spitale din strainatate, ea fiind internata intr-o clinica din Germania, scrie Mediafax.

Andreea Stefan a fost internata, in 30 octombrie, dupa incendiul din Colectiv, la Spitalul "Sfantul Ioan", in stare critica, avand arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii. Ulterior, ea a fost transferata la o clinica din Germania, unde a decedat vineri.

La spitale din Germania au ajuns cinci raniti din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care si un cetatean german, iar alte doua, printre care si Loredana Darascu, au fost transferate din spitale din Capitala. Loredana Darascu a murit in 13 noiembrie, la clinica din Germania.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 31 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 58.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 44 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 11 in stare critica sau grava.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri