Federatia Romana de Fotbal va dona victimelor targediei din Colectiv incasarile obtinute din comercialziarea tricourilor similare cu cele purtate de jucatorii echipei nationale la partida amicala cu Italia, de la Bologna (scor 2-2). De asemenea, sambata va avea loc un targ ale carui incasari vor fi donate in beneficiul ranitilor din incendiu.

"Cu ocazia deschiderii magazinului online, Federatia Romana de Fotbal iti ofera posibilitatea de a achizitiona un tricou de colectie, de la amicalul Italia – Romania 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de "tricolori" in memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Numerele de pe tricou sunt negre si sunt compuse din numele celor care s-au stins din viata in urma tragediei", se mentioneaza intr-un anunt al FRF citat de Mediafax.

Tricoul special este disponibil la pretul de 249 de lei. Intreaga suma obtinuta din vanzarea acestor tricouri va fi donata pentru ajutorarea victimelor incendiului ce a avut loc in Bucuresti, in data de 30 octombrie.

Targ creativ #Colectiv Delivery: incasarile, donate in beneficiul ranitilor din incendiu

Sambata va avea loc la Gradina Verona din Bucuresti Targul creativ #Colectiv Delivery, intre orele 11.00 - 17.00, iar incasarile obtinute vor donate in beneficiul ranitilor din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie in clubul din Capitala.

Cei care vor sa le fie alaturi ranitilor vor putea cumpara de la #Colectiv Delivery reviste independente, obiecte de arta vizuala, accesorii handmade, tricouri, piese de mobilier si de decor.

Toate obiectele au fost donate evenimentului de creatorii lor si vor fi expuse in standuri comune, pe categorii. Nu se vor organiza licitatii.

In plus, la Gradina Verona vor exista patru cutii pentru donatii in care vizitatorii targului vor depune banii pentru obiectele pe care le cumpara. La finalul evenimentului, cutiile vor ajunge la Fundatia Estuar, care s-a implicat in strangerea de fonduri pentru victimele din Colectiv inca din primele zile de dupa tragedie, alaturi de grupul #impreunarezistam, si a ajutat pana in prezent 118 familii ale victimelor.

#Colectiv Delivery este un eveniment organizat de Revista de Povestiri, in parteneriat cu Carturesti.

In urma incendiului care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti, 60 de oameni si-au pierdut viata si peste 150 au fost raniti, fiind internati in spitale din tara si strainatate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri