Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN 7 Pitesti - Sibiu a fost deviata de la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea prin oras, dupa ce terasamentul drumului a cedat, la kilometrul 177+200 de metri.

Devierea este valabila pentru toate categoriile de autovehicule, iar in zona se afla politisti rutieri care actioneaza pentru fluidizarea traficului si prevenirea accidentelor de circulatie. Problemele pe DN 7 la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea au aparut vineri, cand in urma ploilor torentiale asfaltul s-a tasat si s-a produs o denivelare pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu, potrivit Mediafax.

In aceste conditii, zona in care carosabilul s-a tasat a fost initial inchisa, iar circulatia s-a desfasurat pe celalalt sens de mers, pentru ca sambata drumul sa fie inchis, iar traficul rutier deviat. Zona de la intrarea in municipiul Ramnicu Valcea este al doilea tronson al DN 7 pe care circulatia rutiera a fost deviata. Tot sambata, traficul rutier a fost deviat pe centura orasului Calimanesti, din cauza ca in acea portiune a DN 7 carosabilul a fost acoperit de apa scursa de pe versanti. Circulatia a revenit la normal pe tronsonul respectiv in jurul orei 15.00.

Sursa foto: Tobias Arhelger/shutterstock.com