Aproape trei milioane de beculete care vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna se vor aprinde, luni, de la ora 16.40, odata cu iluminatul public, anunta Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Anul acesta, traseul iluminatului festiv insumeaza 29 de kilometri si cuprinde 46 de zone din Bucuresti. Astfel, luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I.C Bratianu si Unirii, de la Palatul Parlamentului pana la la intersectia cu Mircea Voda, in Piata Unirii, Piata Universitatii si Piata Romana, pe bulevardul Dacia intre Piata Romana si Piata Gemenii, bulevardul Lascar Catargiu, intre Piata Romana si Piata Victoriei, Regina Elisabeta intre Piata Universitatii si Piata Kogalniceanu, bulevardul Carol intre Piata Universitatii si Piata Rosetti, bulevardul Dimitrie Cantemir si bulevardul Tineretului, scrie Mediafax.

Tot pentru sarbatorile de iarna au mai fost impodobite: Fantana de la Arhitectura, Calea Dorobanti (Piata Charles de Gaulle - Piata Dorobanti), Piata Victoriei, Calea Victoriei (Piata Victoriei - Splaiul Independentei), bd. Aviatorilor intre Piata Victoriei si Piata Charles de Gaulle, Piata Natiunilor Unite, Piata Constitutiei, Piata Rosetti, Piata Regelui, Piata Operei, pe Calea Mosilor (intre soseaua Mihai Bravu si bulevardul Carol) si pe soseaua Colentina (intre soseaua Mihai Bravu si strada Doamna Ghica).

Vor mai fi aprinse beculete in mai multe intersectii din Capitala: Calea Rahovei cu Ferentari, bulevardul Timisoara cu bulevardul Vasile Milea, in zona AFI Cotroceni, soseaua Progresului cu Calea Rahovei, Colentina cu Mihai Bravu.Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarile in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si dinspre Giurgiu.

Citeste si:
Firea anunta cand incep lucrarile la Spitalul Metropolitan
Gabriela Firea anunta cand ar...

Sursa foto: PMB Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si