Un incendiu puternic a avut loc in Oradea la un depozit de incaltaminte al companiei Leonardo, potrivit publicatiei Bihor Online.

Amploarea incendiului i-a facut pe pompieri sa suplimenteze numarul de autospeciale de la fata locului. Nu mai putin de noua autosepeciale cu apa si spuma (6 de la Detasamentul 1, 2 de la Detasamentul 2, 1 de la Grupul de Interventie din 1 Mai) au intervenit pentru lichidarea flacarilor. La acestea se mai adauga si autospeciala de lucru la inaltime si un echipaj SMURD.

Vantul puternic a contribuit decisiv la raspandirea flacarilor, pompierii luptandu-se ca acestea sa nu se extinda si la casele din apropiere.

Sursa foto: Captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri