Vremea se raceste de marti in toata tara, urmand sa se inregistreze maxime preponderent negative in toate regiunile, ninsori in zona Carpatilor Orientali si Meridionali si intensificari ale vantului in special pe litoral, pana in Ajunul Anului Nou.

Potrivit informarii emise luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), de marti la pranz, vremea va intra intr-un proces de racire, mai accentuata in zilele de 30 si 31 decembrie, cand se vor inregistra maxime preponderent negative in toate regiunile si minime sub minus 10 grade, indeosebi in nordul si centrul tarii. In intervalul mentionat, vantul va prezenta intensificari in estul si sud-estul teritoriului, precum si la munte, dar in special pe litoral, unde viteza la rafala va depasi 60 - 70 km/h, scrie Mediafax.

Temporar vor fi precipitatii in general slabe cantitativ, ninsori in zona Carpatilor Orientali si Meridionali si predominant ninsori, pe arii restranse in sud-vestul, sudul si estul tarii. Izolat se va semnala polei.

Pana in jurul datei de 3 ianuarie 2016 vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea, in centrul, estul si local in sudul teritoriului. In extremitatea de sud-est vantul va continua sa prezinte unele intensificari, mai informeaza ANM.

Sursa foto: Swetlana Wall/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri