O aeronava Spartan transporta, duminica, trei pacienti cu arsuri grave de la Chisinau la Bucuresti, in urma exploziei produsa sambata in cafeneaua "La Soacra", soldata cu 20 de raniti cu arsuri si intoxicatii.

"Aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, configurata pentru misiuni de evacuare medicala, este dotata cu echipamente medicale si asistenta pacientilor in timpul zborului asigurate de SMURD", precizeaza MApN, potrivit Mediafax.

Misiunea este executata la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta al Ministerului Afacerilor Interne, aeronava decoland de pe Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni.

Un incendiu s-a produs sambata intr-o cladire cu doua etaje din apropierea Pietei Centrale, pe bulevardul Stefan cel Mare, dupa ce intr-o incapere a explodat o butelie de gaz.

"Apelul la pompieri a parvenit la ora 13.24. In stingerea incendiului au fost implicate trei autospeciale. Incendiul a izbucnit intr-un local cu doua niveluri", a declarat ofiterul de presa al Serviciului de Protectie Civila si Situatii Exceptionale, Diana Turcanu.

Incendiul, care a cuprins in total 55 metri patrati din bucataria si salonul localului, a fost localizat in 15 minute, fiind salvat restul cladirii. Serviciul pentru Situatii Exceptionale a inceput o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii incendiului si cauza exacta a declansarii exploziei.

Sursa foto: Gabriel Petrescu/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri