Un barbat a sunat la numarul de urgenta 112 joi dimineata pentru a semnala o amenintare cu bomba la Parlament, alerta care s-a dovedit falsa, astfel ca, dupa identificare, autorul apelului a fost ridicat de la domiciliu si dus la audieri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din randul autoritatilor.

SPP a confirmat, joi, pentru MEDIAFAX, ca o echipa de pirotehnisti s-a deplasat la Palatul Parlamentului pentru a face verificari, in urma unui apel la numarul de urgenta 112, prin care a fost semnalata o amenintare cu bomba , conform Mediafax

Echipa de pirotehnisti, insotita de caini, a verificat biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si al presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dar s-a constatat ca alarma a fost falsa.

''A fost o alarma neconfirmata, un telefon dat la 112'', a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al SPP, Bogdan Onea.
Secretarul general al Senatului Ion Vargau a declarat pentru MEDIAFAX ca apelul a fost facut in jurul orei 9,20. ''Au mai fost astfel de alarme, chiar in luna decembrie a anului trecut. Este cineva care tot timpul suna si face astfel de lucruri'', a spus el.

Surse din randul autoritatilor au declarat pentru MEDIAFAX ca autorul apelului a fost identificat, fiind la a patra astfel de alerta falsa. El a sunat de pe telefonul fix, astfel ca fortele de ordine l-au ridicat de la domiciliu si l-au dus la audieri.

Sursa foto: Fer Gregory / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Audieri pentru Belina: Cum a fost "omorat" bratul Pavel