Ministerul Educatiei a anuntat ca luni vor fi suspendate cursurile in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita si Calarasi, in celelale judete afectate de ninsori si viscol urmand sa se analizeze, in colegiile prefecturale, daca va fi luata o masura similara.

"Urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si inspectoratele scolare judetene Ilfov, Ialomita si Calarasi au decis, impreuna cu autoritatile locale, suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant pentru ziua de luni, 18 ianuarie 2016. In celelalte judete din tara afectate de caderile abundente de zapada si de viscol, deciziile privind sustinerea orelor de curs vor fi luate in aceasta dupa-amiaza, in cadrul colegiilor prefecturale", arata Ministerul Educatiei, potrivit Mediafax.

Sursa citata a precizat ca hotararea privind sustinerea ori suspendarea cursurilor trebuie sa tina cont de evolutia vremii si de siguranta elevilor si a profesorilor, precum si de asigurarea conditiilor proprii desfasurarii orelor de curs. Anterior, oficiali din Ministerul Educatiei au declarat ca in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetul Ilfov vor fi suspendate cursurile, luni, din cauza vremii. Bucurestiul si 11 judete din sud-estul tarii sunt, pana duminica seara, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar alte 12 judete din sud, est si centru au fost avertizate cu cod galben.

In Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Buzau, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati, Tulcea si Constanta, avertizate cu cod portocaliu, vantul depaseste la rafala viteze de 70-80 de kilometri pe ora, zapada este troienita si vizibilitatea este redusa sub 50 de metri. Sub avertizare cod galben sunt judetele Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Dambovita, Teleorman, Arges, Valcea, Olt, Dolj, Giurgiu si Mehedinti.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri