Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, duminica, pe Facebook, in termeni ironici eforturile de deszapezire ale autoritatilor, afirmand ca au lasat destule troiene cat sa poata face un om de zapada, afirmand ca el, cand era ministru, se ocupa de acest lucru si "scotea oamenii din nameti".

Liviu Dragnea, fost ministru de Interne si al Dezvoltarii regionale si administratiei publice, a postat pe Facebook o poza alaturi de cei doi copii ai sai si un om de zapada, comentand apoi ironc efortul autoritatilor in privinta deszapezirii, potrivit Mediafax.

În ultimii ani, când venea viscolul, m ocupam de deszpezire și scoteam oamenii din nmeți. Acum, "se ocup" Guvernul Cioloș... Noroc c au lsat destule troiene, cât s pot face un om de zpad󾌸

Posted by Liviu Dragnea on 17 Ianuarie 2016

"In ultimii ani, cand venea viscolul, ma ocupam de deszapezire si scoteam oamenii din nameti. Acum, "se ocupa" Guvernul Ciolos... Noroc ca au lasat destule troiene, cat sa pot face un om de zapada", a scris Liviu Dragnea, pe Facebook. Sambata, dupa Comitetul Executiv National al PSD, Liviu Dragnea a afirmat, in premiera, ca exista nemultumiri cu privire la activitatea Guvernului. Liderul PSD a criticat unele decizii ale Executivului, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in calcul depunerea unor motiuni simple sau de cenzura.

Liviu Dragnea a spus ca social-democratii vor astepta luna februarie, pentru a incepe noua sesiune parlamentari, iar apoi va urma o analiza in partid, pentru a vedea "cum au prestat ministrii". Cu toate acestea, Dragnea a negat ca PSD ia in calcul in acest moment depunerea de motiuni simple sau de cenzura impotriva Guvernului sau ca ar putea inceta sa sustina proiectele acestuia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri