Rude ale victimelor si prieteni ai acestora, tineri care au supravietuit incendiului si alte persoane care nu pot uita tragedia din 30 noiembrie 2015, din Colectiv, s-au adunat, sambata, incepand cu ora 14.00, in fata acestui club din Bucuresti. In memoria victimelor incendiului a fost oficiata o slujba de catre un sobor de preoti, multi dintre cei prezenti la manifestare izbucnind in lacrimi, potrivit Mediafax.

Printre persoanele care au mers sambata, la Colectiv, s-a numarat si mama unei victime, care a spus coplesita de durere ca "i-a fost furata viata". In fata clubului Colectiv au fost depuse buchete si coroane de flori, au fost aprinse lumanari, s-au spus rugaciuni si au fost lasate pancarte cu mesaje pentru victime.

"O sa ne lipsiti, oameni frumosi!" este unul dintre aceste mesaje, lasate in fata Colectiv, in amintirea celor disparuti. In urma tragediei din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv din Bucuresti si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 dintre ranitii transferati in strainatate. Dupa incendiu au fost internati in spitale din Capitala 147 de raniti. Ulterior, in fiecare luna, in ziua de 30, mai multe persoane au continuat sa se adune pentru a se ruga, a aprinde lumanari si a depune flori la locul tragediei. In acest sens, oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare.

Sursa foto: Mediafax Foto