15 Februarie 2016

Apropape 300 de amenzi de circulatie, date de politisti in cateva ore in Capitala



292 de amenzi de circulatie au fost date, in noaptea de sambata spre duminica, de Brigada Politiei Rutiere, in Capitala. De asemenea, au fost retinute trei permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare auto.

Politistii Brigazii Rutiere Bucuresti anunta ca din cele 292 de sanctiuni contraventionale aplicate, 167 au fost pentru depasirea limitei de viteza. De asemenea, au fost retinute trei permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare auto, potrivit Mediafax.

Sursa citata mai anunta ca intr-un caz a fost depistat un barbat, in varsta de 31 de ani, care avea droguri in masina. “Politistii Brigazii Rutiere au mai identificat un barbat in timp ce conducea autoturismul avand permisul de conducere retinut si alti doi conducatori auto care ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice”, se mai arata in comunicatul de presa.

De asemenea, in jurul orei 02.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie, au depistat un barbat in timp ce conducea autoturismul pe Soseaua Salaj, sectorul 5, fara a poseda permis de conducere. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere.



Citeste si