Alti trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitalele din judetul Arges, iar numarul bebelusilor spitalizati a ajuns astfel la 45.

Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani, noteaza Mediafax. Cei mai multi, respectiv 26, se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, trei copii sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, alti doi primesc ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, iar un alt copil este internat la Spitalul Municipal Curtea de Arges.

Reprezentantii Prefecturii Arges au mai precizat ca un singur copil a fost transportat sambata la un spital din Bucuresti. E vorba despre un copil in vasta de 1 an si 10 luni, domiciliat in localitatea Poiana Lacului. Acesta a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Capitala, fiind diagnosticat cu boala diareica acuta. Este al doilea caz de acest fel inregistrat in localitatea Poiana Lacului.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Incendiu la o clădire din București, unde zeci de camioane descărcau joi deșeuri
Setari Cookie-uri