Patronul firmei Lactate Bradet, Marius Badea, care a inchis portile unitatii dupa ce un lot de branza a fost gasit contaminat cu E.Coli, propune sustinatorilor sai sa infiinteze o noua companie care sa poarte acelasi nume.

Intr-un mesaj adresat celor care l-au sustinut de cand a inchis fabrica, Marius Badea scrie pe un cont de socializare: "Vreau sa va propun ceva inedit. Nu stiu daca se poate, dar lansez o idee si va rog sa o analizati. Dumneavoastra ati facut din <Lactate Bradet> un brand cunoscut national. Eu cred ca este normal ca acest nume foarte drag mie sa vi-l dau Dvs. pentru ca nu este meritul meu si el trebuie sa se intoarca la cei ce l-au creat cu adevarat. Haideti sa facem un brand al romanilor, un produs romanesc pentru noi, sa stim cu adevarat ce mancam, sa stim cu adevarat ca produsul are un pret corect si o calitate deosebita, sa fim siguri ca putem sa-l dam copiilor nostri si nimeni sa nu-l mai poata contesta.", conform Mediafax.

Practic, Marius Badea propune crearea unei companii la care sa participe toti oamenii care doresc, fiecare cu cat doreste. In vederea realizaii "celei mai mari fabrici de lactate a Produsului Romanesc", Marius Badea scris ca pune la dispozitie activele firmei sale, "cu bune si cu rele".

"Rog persoanele care au studii in domeniu sa ne spuna daca se poate face (compania - n.r.), total transparent", scrie Badea. Totodata, patronul firmei Lactate Bradet a declarat, vineri, ca angajatii fabricii nu au deocamdata motive de ingrijorare, deoarece isi vor incasa salariile, chiar daca nu au muncit.

"Bradetul e un brand creat de oameni si asa vreau sa ramana! Exact cum am scris pe Facebook, ma voi consulta cu toata lumea. Voi crea, probabil, un site unde o sa astept pareri. In fuctie de acestea, voi reconstrui Lactate Bradet. Posibil va fi o alta locatie, dar totul construit cu ajutorul sustinatorilor, astfel incat acest nume sa nu mai fie terfelit de oricine doreste. Pana in momentul de fata nu stiu ce s-a mai intamplat, n-am mai primit nicio veste in urma controalelor. Astept cu sufletul la gura rezultatele", a afirmat Badea.

Acesta a adaugat ca nu s-a gandit sa-i dea in judecata pe cei care "i-au facut rau".

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet din Arges, Marius Badea, declara, marti, dupa ce Bacteria Escherichia Coli a fost descoperita intr-un lot de branza de vaca produsa de firma, ca inchide productia si ca nu mai crede in reabilitarea unitatii, desi este posibil ca "ministrul sa se fi grabit sa arate" spre companie.

In replica, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, afirma ca dovada legaturii dintre branza cu E.Coli de la "Lactate Bradet" si cazurile bebelusilor din Arges imbolnaviti nu exista, Ministerul Sanatatii avand datoria sa finalizeze ancheta, el apreciind insa ca, prin indicarea producatorului, poate a salvat alte vieti.

La randul sau, vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Dorin Marasoiu, declara ca fermele care aprovizionau fabrica Bradet au ajuns sa arunce laptele pe camp dupa declaratiile ministrului Agriculturii referitoare la infectarea cu E. Coli a unor produse ale societatii cu capital romanesc. Marasoiu spunea ca reactia ministrului Agriculturii a fost "nesabuita".

Din ancheta epidemiologica a Directiei de Sanatate Publica Arges a reiesit ca unul din cei trei copii din Arges, decedati la Spitalul Marie Curie, a consumat branza proaspata de vaci in cazul careia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli.

Sursa foto: Sea Wave / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri