Doi barbati au evadat din arestul Sectiei 19 din Capitala

Doi barbati, care erau arestati preventiv pentru furt calificat si infractiuni informatice, au evadat din arestul Sectiei 19 Politie, aflata in zona Rahova, sector 5, duminica la pranz, a transmis intr-un comunicat Politia Capitalei.

Potrivit unui comunicat, duminica in jurul pranzului, doi barbati care erau arestati preventiv "au evadat din curtea de aer a Centrului de Retinere si Arestare Preventiva a Sectiei 19 Politie", informeaza Mediafax.

Potrivit politiei, este vorba despre Costel Grosu si Marius Tulli Renato care erau incarcerati "in baza mandatelor de arestare preventiva intr-un dosar privind infractiunea de furt calificat si infractiuni informatice".

Politia Capitalei face apel la cei care pot da informatii cu privire la locatia in care se afla cei doi barbati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112 .

"In prezent se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor care au condus la producerea acestui eveniment, urmand a se dispune masurile legale", mai transmite Politia Capitalei.

Citeste si:
Elena Udrea, aflata sub control judiciar, a mers din nou la Sectia 2
Elena Udrea, aflata sub...

Sursa foto: RIRF Stock/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri