Doi turisti romani au murit, iar alti 14 au fost transportati la spital, in urma unui accident de microbuz, produs luni in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki.

MAE roman anunta ca, luni, a avut loc in Turcia un accident de microbuz in care se aflau 16 turisti de cetatenie romana, produs intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki, conform News.ro

Potrivit informatiilor obtinute pana in acest moment, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Ankara, doi cetateni romani au decedat, iar alti 14 au fost transportati la doua spitale din apropiere, pentru acordarea ingrijirilor medicale.

O echipa consulara mobila este in drum spre spitalul in care se afla cetatenii romani pentru a verifica situatia acestora si a mentine contactul cu medicii curanti. De asemenea, un reprezentant al Consulatului Onorific al Romaniei la Antalya se afla in drum spre spitalul in care se afla cetatenii romani pentru acordarea asistentei necesare.

In acelasi timp, ambasadorul Romaniei la Ankara se afla in contact permanent cu guvernatorul provinciei Antalya si cu directorii spitalelor in care se afla cetatenii romani.

In paralel cu solicitarile de sprijin intreprinse de Ambasada Romaniei la Ankara, ambasadorul roman a cerut asistenta ministerului turc al Afacerilor Externe in vederea obtinerii tuturor informatiilor legate de cazul aflat in atentie si acordarea sprijinului necesar.

Ambasada Romaniei la Ankara pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile turce competente, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate, in limita competentelor legale.

Sursa foto: Syda Productions / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri