Potrivit unui comunicat transmis vineri "Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov a emis astazi autorizatia de securitate la incendiu pentru obiectivul Stadionul Arena Nationala"

"Ca urmare a solicitarii de emitere a autorizatiei de securitate la incendiu si a completarii dosarului aferent de catre Primaria Municipiului Bucuresti, cu agrementul tehnic pentru cele doua tipuri de membrane ale acoperisului, specialistii din cadrul institutiei noastre au analizat documentatia acestui obiectiv, actualizata cu modificarile efectuate in ultimii ani si au concluzionat ca in acest moment se indeplinesc conditiile pentru emiterea autorizatiei de securitate la incendiu" mai informeaza ISU.

Confrom procedurii ISU va inainta Primariei Municipiului Bucuresti o adresa prin care instiinteaza municipalitatea de "emiterea autorizatiei si solicitarea de ridicare a acesteia, insotita de documentatia vizata spre neschimbare".
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti- Ilfov a anuntat, marti, ca va transmite concluziile privind indeplinirea cerintelor de securitate la Arena

Nationala dupa ce vor fi analizate completarile aduse la documentatia tehnica existenta si ca Primaria Municipiului Bucuresti, in calitate de beneficiar al investitiei, a depus cererea de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu.

Arena Nationala a primit...
Citeste si: Arena Nationala a primit avizul pentru copertina de la comisia tehnica

Solicitarea a fost insotita de agrementul tehnic aferent celor doua tipuri de membrane ale acoperisului. "Specialistii din cadrul institutiei noastre vor analiza cu celeritate completarile aduse la documentatia tehnica existenta, urmand a transmite Primariei Municipiului Bucuresti concluziile referitoare la indeplinirea cerintelor de securitate la incendiu", a transmis ISU.

Primaria Capitalei a depus luni, la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, cererea pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu pentru Arena Nationala, potrivit unui comunicat oficial al institutiei.

„Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, organism constituit pe langa Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a emis luni, 14 martie, avizul tehnic pentru agrementul pentru membrana arhitecturala a acoperisului Arenei Nationale, potrivit caruia testul la foc realizat in laboratorul CSI SpA Italia (laborator acreditat la Bruxelles) a fost admis”, se arata in comunicat.

Primarul Capitalei, Razvan Sava, a declarat ca odata ce Primaria a primit de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice agrementul fizic, in cel mai scurt timp se va putea obtine si autorizatia de securitate de incendiu pentru Arena Nationala.

Arena Nationala s-ar putea...
Citeste si: Arena Nationala se va redeschide