Rapperul american Snoop Dogg a adresat sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj fanilor romani, anume ca va veni in Romania, anuntul acestuia aparand dupa ce in urma cu cateva zile, cantaretul a dat check-in pe pagina sa de Instagram in Bogata si nu in Bogota, Columbia, acolo unde se afla, de fapt.

Dupa ce a comis pe 14 martie o gafa amuzanta cu ocazia concertelor programate in Bogota, Columbia, dand din greseala, check-in in Bogata, Mures, rapperul american Snoop Dogg le-a transmis fanilor sai romani, prin intermediul paginii sale de pe reteaua de socializarea Facebook, ca va veni in curand in Romania. Anuntul rapperului a fost facut sambata, pe contul sau de Facebook.

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogataPosted by Snoop Dogg on 18 Martie 2016

Desi totul a pornit de la o greseala, se pare ca Snoop Dogg a fost impresionat de numarul mare al fanilor romani care s-au grabit sa ii transmita mesaje de apreciere, pentru a reveni in Romania, unde a mai fost prezent, in 2008, cu ocazia unui concert. „Le strig fanilor mei romani, «tha boss dogg» va veni in curand !!! #‎visitbogata”, a scris rapperul american.

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram si, pentru a-si anunta fanii ca a ajuns in Columbia, a vrut sa dea check-in in Bogota. Din greseala, insa, Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, o comuna cu 2.018 locuitori, conform recensamantului din 2011.

Dupa cum era de asteptat, fanii artistului au inceput sa-l ironizeze pe acesta, pe motiv ca a incurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Targu Mures: "uita-te la locatie :)))", au inceput sa scrie romanii pe Instagram imediat dupa postarea lui Snoop Dog. Nu se stie daca artistul a priceput ca a facut o greseala, "Fain la Mures, ha?!", "Bogota trebuia sa fie :))" dar cert este ca ardesenii i-au spus si ceva pe limba lui: "We love you Snoop! sau "Hello from Borsa!"

Dupa ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafa amuzanta atunci cand a incurcat locul unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din Romania, comuna din Mures a profitat de ocazia de a-si face reclama. Acum, comuna are si un stie de prezentare care poate fi accesat la adresa www.visitbogata.com.

Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.
In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Kobby Dagan / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri