O pacienta suspecta de febra tifoida este internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, rezultatele analizelor care sa confirme sau sa infirme boala fiind asteptate la inceputul saptamanii de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul Spitalului Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, Ioan Muresan, a declarat, duminica, ca pacienta care este internata s-a intors dintr-o calatorie in strainatate.

”Este o suspiciune de febra tifoida la o pacienta care s-a intors din strainatate si care a fost internata la mijlocul saptamanii trecute la spitalul nostru. Pacienta se simte bine, este sub tratament medical, este izolata. Am trimis probe pentru analiza la Institutul Cantacuzino din Bucuresti si asteptam rezultatele luni sau marti sa vedem daca se confirma sau se infirma suspiciunea”, a spus Muresan.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Cluj au declarat la randul lor ca femeia a efectuat o excursie in Thailanda, impreuna cu un grup de persoane din Bucuresti, aceasta sustinand ca a consumat doar bauturi imbuteliate. Febra tifoida nu a mai fost inregistrata in Romania de zeci de ani.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri