Sistemul de tobogane acvatice din zona Galaxy a complexului Therme Bucuresti a primit nota maxima din partea publicatiei tuberides.de, in urma unei evaluari. Tuberides.de a realizat un top al toboganelor acvatice din Europa.

Complexul termal de la Balotesti a primit nota maxima acordata vreodata pentru un astfel de proiect- 1,2, din 328 de proiecte vizitate si testate de autorii site-ului pana in prezent. Cea mai slaba nota este 5, iar cea mai buna este 1, conform News.ro

Cele 5 criterii de evaluare ale proiectului au fost spectaculozitatea, siguranta, design-ul, elementele de arhitectura si materialele utilizate pentru constructie si usurinta utilizarii tuturor elementelor din proiect – de la sistemul de case si vestiare pana la restaurante si piscine.

Zona Galaxy, din cadrul complexului de ape termale, are 16 tobogane clasificate pe categorii de varsta si inaltime, care impreuna ajung la o lungime totala de 1.500 de metri. Cele mai inalte tobogane au punctul de plecare la o inaltime de 12 metri.

Autorii review-ului au sosit din Germania neanuntati la Therme, acesta fiind modul lor de evaluare

“Therme Bucuresti seamana foarte mult cu paradisul de bai termale Schwarzwald. Deoarece in Therme Bucuresti exista si o zona cu numeroase tobogane, am vizitat impresionanta instalatie”, incepe review-ul de pe siteul tuberides.de.

Autorii review-ului au descris cu amanunte fiecare tobogan din zona Galaxy si au inregistrat intreaga lor experienta in zona Galaxy.
Site-ul puncteaza si facilitatile oferite de Therme Bucuresti pentru turistii straini, precum faptul ca se afla la doar sase kilometri de aeroportul International Henri Coanda, iar calatoria cu taxiul costa circa doi euro.

Nu este primul reportaj despre Therme Bucuresti din presa internationala. La inceputul anului, agentia de presa Associated Press (AP) a realizat un amplu reportaj despre oferta celui mai mare complex pentru entertaiment si relaxare construit greenfield din Europa.

Reportajul AP a prezentat atractiile principale ale Therme, cum sunt padurea de palmieri, cea mai mare din Europa, piscina cu valuri, unica in Romania si sistemul de tobogane.

Situat in zona de nord a Capitalei, in Balotesti, Therme Bucuresti este deschis 12 luni pe an si are o lista de preturi accesibilie pentru toate categoriile de vizitatori. De exemplu, pentru aproape patru ore petrecute in zona Galaxy un adult plateste 39 de lei, iar pentru un copil biletul de intrare costa 25 de lei. Familiile beneficiaza de reduceri de 15%.

Complexul termal are o capacitate de 4.000 de persoane si este imparit in trei zone.


Zona Galaxy are cel mai spectaculos sistem de tobogane din Europa, cea mai mare piscina cu valuri indoor si, in curand, un restaurant de 300 de locuri cu meniuri special gandite pentru copii si tineri.

Investitia, care se ridica la 50 de milioane de euro, are o suprafata totala de peste 250.000 de metri patrati. Bucurestiul este al doilea cel mai mare oras termal din Europa, dupa prima si cea mai veche capitala termala atestata istoric, Roma.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri