2.725 de posturi de soldat gradat profesionist au fost scoase la concurs de catre Ministerul Apararii NAtionale (MApN), potrivit unui anunt de pe site-ul ministerului.

2.725 de posturi de soldat gradat profesionist au fost scoase, de catre Ministerul Apararii Nationale (MApN), la concurs, potrivit unui anunt postat pe site-ul ministerului, conform Mediafax.

Candidatii trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti pana la data inceperii programului de instruire si cel mult 50 de ani impliniti pana la data incheierii primului contract de angajare.

De asemenea, candidatii trebuie sa fi absolvit invatamantul obligatoriu si sa faca dovada absolvirii acestuia, pana la data inceperii programului de instruire.

Candidatii care opteaza pentru arma „auto” trebuie sa posede permis de conducere auto de categoriile B si C. De asemenea, conditia aceasta este necesara si pentru arma „geniu”, insa doar pentru specialitatile militare care necesita conducerea tehnicii specifice auto.

Candidatii care se afla in rezerva trebuie sa fie de acord sa renunte la gradul dobandit anterior si detinut ca rezervist, dupa angajarea in armata. Nu in ultimul rand, candidatii care opteaza pentru profesia de soldat si gradat profesionist in arma „aviatie”, specialitatea „insotitor de bord-paramedic”, trebuie sa detina o diploma de absolvire a unei scoli sanitare postliceale.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri