Vizele pentru cei care doresc sa calatoreasca in SUA nu vor fi ridicate anul acesta , a declarat ambasadorul SUA in Romania, dar o modificare a legislatii ar putea fi posibila in 2017 sau dupa alegerile din America.

Obtinerea vizelor sunt impiedicate doar de rata de refuz, in rest Romania indeplineste toate conditiile. Ambasada americana la Bucuresti face eforturi pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa calatoreascsa in SUA, a declarat ambasadorul SUA, conform Mediafax.

"Nimic nu se va intampla in acest an, sunt sincer cu dumneavoastra. Imigratia este un subiect sensibil, este unul dintre subiectele principale discutate in campania prezidentiala in SUA din acest an, nu ne putem astepta sa se intample mai repede de 2017... cel mai devreme o posibila modificare a legii este anul 2017. Romania indeplineste toate criteriile si conditiile din actuala lege, cu exceptia ratei de refuz, cred ca trebuie sa asteptam sa vedem daca se schimba trendul. (...) E posibil ca in 2017 sau dupa alegeri sa apara schimbari in legislatia americana", a spus ambasadorul SUA in Romania.

Potrivit acestuia, romanii care doresc sa calatoreasca in SUA nu trebuie sa se astepte la ridicarea vizelor "mai devreme de 2017".

Hans Klemm s-a aflat, joi, in municipiul Arad, unde a donat 133 de carti - lucrari de referinta, literatura americana, lucrari de metodica predarii limbii engleze si materiale pentru invatarea limbii engleze de diverse niveluri, precum si carti pentru copii - Bibliotecii Judetene "A.D. Xenopol", inaugurand astfel "American Shelf", adica "raftul american".

Ambasadorul SUA in Romania a vizitat si Targul de Primavara, dar s-a intalnit si cu autoritatile locale.

Sursa foto: UTBP / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri