Traficul rutier din Capitala este restrictionat, in weekendul 14-15 mai, pentru a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.

Traficul rutier va fi inchis sambata, 14 mai, intre orele 06.30-14.30 pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C. Bratianu si pe bretelele adiacente Pietei Constitutiei, iar duminica, 15 mai, circulatia auto este restrictionata intre orele 06.30-15.30 pe traseele mentionate mai jos: Pentru Cursele Semi-maraton, Cursa Individuala Volkswagen, Stafeta Vodafone (21km, 10km si 8k+8k+5k): Piata Constitutiei; Bulevardul Libertatii – Rondul Cosbuc, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Piata Muncii (Hurmuzachi), Bulevardul Basarabia (pana la Bulevardul Chisinau), zona Arena Nationala, Bulevardul Basarabia, Piata Muncii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Piata Constitutiei, Bulevardul Libertatii, Bulevardul Natiunile Unite, Piata Natiunile Unite, Splaiul Independentei, Calea Victoriei (pana la strada Matei Millo), Splaiul Independentei (pana la intersectia cu strada Stirbei Voda), Splaiul Independentei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei, arata News.ro.

Pentru Cursa Populara Mega Image si Cursa Adolescentilor (3,6 km): strazile din jurul Palatului Parlamentului si ale Parcului Izvor, respectiv Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, strada Izvor, Hasdeu, Splaiul Independentei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei. Bulevardele din jurul Pietei Constitutiei vor ramane restrictionate traficului rutier pana la ora 14.30 pentru desfasurarea Curselor Copiilor si anume: Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, cu intoarcere pe celalalt sens al Bulevardului Unirii cu sosire in Piata Constitutiei.

Urmatoarele institutii, datorita amplasarii in zona de circuit a maratonului, nu vor avea cale de acces duminica, 15 mai in intervalul orar 06:30- 15:30: SRI, SPP, Palatul Parlamentului (accesul la aceste institutii se poate face doar prin zona 13 Septembrie, Uranus), MApN, Facultatea de Medicina Veterinara, Institutul Cantacuzino, Hotel Marriott, Hotel Ibis. De asemenea, in intervalele orare mai sus amintite, liniile de transport in comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Harta traseelor competitiei poate fi accesata aici si aici. Bucharest Running Club organizeaza acest eveniment in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism, Primaria Capitalei, Ministerul Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar, alaturi de companii sponsor si parteneri media. Fondurile adunate de alergatori sunt donate celor 10 cauze asociate ale evenimentului.

Sursa foto: luna4 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri