Un incendiu a izbucnit la subsolul unui imobil aflat pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala. In urma izbucnirii acestui incendiu au fost evacuate peste 60 de persoane, doua persoane primesc ingrijiri dupa ce au fost expuse la fum, conform News.ro

Incendiul a izbucnit intr-o camera de depozitare aflata la subsolul cladirii de birouri. Circa 65 de persoane au fost evacuate din imobil, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

"Avem doua persoane carora li se administreaza oxigen, in urma expunerii la fum, una dintre ele va fi transportata la spitalul Elias", a declarat Vasile.

La interventie participa trei autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare si o autoscara a pompierilor.

"Pana in acest moment, doua femei au fost transportate la spitalele Universitar si Elias, ca urmare a expunerii la fum. Altor cinci persoane li s-a administrat oxigen, dar nu s-a impus transportul lor la spital", a declarat Daniel Vasile.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, de la subsolul cladirii se degaja, in continuare, fum. In interior se afla echipamente IT si maculatura, a precizat Vasile.

La interventie participa trei autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, un echipaj de descarcerare si o autoscara a pompierilor.

Sursa foto: fluke samed / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Pacienti decedati, lasati pe scari la SUUB. Reactia spitalului