Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, compania implicata in scandalul dezinfectantilor folositi in spitale, a fost gasit mort in autoturismul sau la scurt timp dupa ce masina s-a izbit puternic de un copac pe un drum judetean din Corbeanca. Politistii au deschis o ancheta ca sa stabileasca daca a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere, informeaza News.ro.

Incidentul rutier a fost anuntat la 112 la scurt timp dupa ora 20.00 pe un drum judetean din Ilfov intre Buftea si Corbeanca. O ambulanta a sosit la locul indicat insa nu a putut decat sa constate decesul celui care se afla la volan. Doctorul Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a declarat ca in autoturism se afla o singura persoana.

Persoana gasita in masina era desfigurata, potrivit unor surse apropiate echipajelor de interventie. In autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicata in scandalul biocidelor folosite in spitale.

Alexandru Dan Condrea controla sau era actionar in Romania la cel putin sase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depasit 30 milioane de lei in 2014.

Hexi Pharma, bijuteria coroanei din portofoliul controlat de Condrea, a fost infintata in 1994 si are ca domeniu de activitate fabricarea preparatelor farmaceutice. Condrea era asociat cu 93,7% din actiuni. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 18,9 milioane de lei si un profit net de 1,8 milioane de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finantelor. Valoarea datoriilor companiei depaseste insa rulajul – 20,7 milioane de lei. Hexi Pharma are 45 de angajati.

Dosarul Hexi Pharma este in continua desfasurare, oficili din Politia Romana au anuntat ridicarea mai multor documente de la Asociatia de Acreditare din Romania - RENAR, de la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes", Institutul Oncologic Bucuresti si Spitalul de Arsi, precum si de la sediul din Mogosoaia al firmei Hexi Pharma.

Medical Cleaning, firma specializata pe activitati de curatenie, a avut in 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor, o cifra de afaceri de 7,4 milioane lei, un profit net de 0,7 milioane lei si un numar de 247 de angajati.

Signum Service, care activeaza in domeniul arhivarii de date, a avut in 2014, potrivit acelorasi date, afaceri de 2,3 milioane lei, un profit net de 0,76 milioane lei si un numar de 50 de angajati.

Health Services Company, specializata pe servicii de sanatate, a raportat la Ministerul Finantelor o cifra de afaceri de 1,37 milioane lei, un profit net de 0,4 milioane lei si un numar 17 angajati.

Hexi Med, specializata pe activitati de asistenta medicala, a avut in 2014, potrivit datelor publicate pe site-ul Finantelor, o cifra de afaceri de 0,36 milioane lei, o pierdere de 0,28 milioane lei si un numar de 11 angajati.

Ochmed, specializata in domeniul acordarii de asistenta medicala, figureaza cu o cifra de afaceri zero pe site-ul Ministerului Finantelor si cu zero angajati.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri