Dan Condrea si-a pierdut viata in urma unui accident de masina. Politistii au reluat cercetarea la fata locului pe drumul unde patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata.

Intreaga zona unde si-a pierdut viata Dan Condrea a fost reevaluata in aceasta dimineata de catre politisti, care au refacut masuratorile cu partile componente ale masinii care nu au fost luate in calcul de colegii lor de la IPJ Ilfov, cei care au facut primele cercetari, duminica seara, conform News.ro


Politistii beneficiaza si de un laborator criminalistic mobil care ii ajuta sa poata recolta mai usor probele de la locul accidentului.

Dan Condrea a decedat cu o zi inainte de a ajunge la Parchetul ICCJ

Dan Condrea fusese invitat la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile formulate de procurori impotriva sa si pentru a se comunica prejudiciul. De asemenea, in urma acestui demers procurorii urmau sa comunice prejudiciul din dosar.

Anchetatorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ au anuntat ca decesul patronului Hexi Pharma nu va impiedica desfasurarea anchetei in cazul dezinfectantilor folositi in spitale. Procurorii spun ca dosarul isi va urma cursul firesc, se vor administra probe si vor fi audiate persoane ce au legatura cu cauza. Totodata se vor dispune masurile legale ce se impun in urma acestor proceduri.

Anchetatorii asteapta rezultatele cercetarilor de la locul accidentului

Anchetatorii mai arata ca, la acest moment, asteapta relatiile judiciare de la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov privind recunoasterea victimei dar si acte privind imprejurarile producerii evenimentului rutier.

Sursele citate mai arata ca Dan Condrea nu era singura persoana susceptibila de a fi trasa la raspundere penala in acest caz astfel si ca procedurile isi urmeaza cursul in sensul administrarii unui probatoriu cat mai complet pentru aflarea adevarului in dosar.

"Nu exista urme de franare. Luam in calcul si varianta sinuciderii (...) Autovehiculul se deplasa dinspre Corbeanca catre Buftea, a pierdut controlul, a iesit in afara partii carosabile. Colegii mei nu au gasit la fata locului urme de franare. Deci luam in calcul orice ipoteza. Este vorba despre un barbat de 39 de ani conform documentelor de identitate gasite in afara autoturismului este vorba despre persoana la care faceti referire. Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoana nu putem confirma la acest moment. Urmeza a fi ridicata proba ADN si facuta si expertiza in acest sens", a declarat Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov.

Burada mai spune ca exista doi martori oculari ai accidentului, un biciclist si un sofer care a fost depasit de masina lui Condrea cu cateva secunde inainte de incident.

Din ce s-a putut observa la locul evenimentului rutier, impactul a fost deosebit de violent, iar motorul masinii a fost proiectat la cativa metri de locul impactului. In momentul in care au sosit echipajele de interventie trupul soferului se afla in afara caroseriei astfel incat nu a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

Ce a declarat echipajul de pe ambulanta care a sosit la locul accidentului

Incidentul rutier a fost anuntat la 112 cu cateva minute inainte de ora 19.00 pe un drum judetean din Ilfov, intre Buftea si Corbeanca. O ambulanta a sosit la locul indicat insa nu a putut decat sa constate decesul celui care se afla la volan. Doctorul Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a declarat ca in autoturism se afla o singura persoana.

"Echipajul de ambulanta cu medic a ajuns in scurt timp la fata locului a gasit o masina imprastiata efectiv, o masina facuta bucati, cu motorul intr-o parte, in cealalta parte sasiul. Pacientul se afla in afara caroseriei si avea leziuni incompatibile cu viata. Desi la locul accidentului au ajuns doua echipaje in timp scurt, un echipaj de tip B si un echipaj de tip C, nu s-a mai putut face nimic pentru ocupantul autoturismului", a declarat doctorul Alis Grasu pentru News.ro.

Persoana gasita in masina era desfigurata, potrivit unor surse apropiate echipajelor de interventie. In autoturism s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicata in scandalul biocidelor folosite in spitale.

Alexandru Dan Condrea controla sau era actionar in Romania la cel putin sase firme, majoritatea din domeniul serviciilor medicale. Afacerile cumulate ale companiilor sale au depasit 30 milioane de lei in 2014.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri