Metrorex, compania ce administreaza metroul din Capitala, va instala 139 de automate noi pentru vanzarea cartelor in cele 41 de statii din retea, potrivit unui comunicat.

Metrorex are, in prezent, 37 de automate, din care doar 28 sunt functionale, restul de noua intrand intr-un program de reparatii care se va finaliza in luna iulie, conform News.ro

”In cadrul proiectului "Modernizarea instalatiilor pe magistralele 1, 2, 3 si TL. Instalatii control acces" pentru 41 de statii, aflat in derulare si care va fi finalizat la sfarsitul anului 2016, se vor instala 139 automate noi de vandut cartele (AVC-uri) cu toate facilitatile de emitere carduri magnetice, reincarcare carduri contactless, acordare de rest la plata cash si plata cu card bancar, astfel incat fiecare acces din cele 41 de statii sa aiba in dotare minim doua AVC-uri”, se arata in comunicat.

In plus, cele 37 de automate existente vor fi modernizate, astfel incat vor da rest la plata cu cash si vor avea posibilitatea de a reincarca cardurile contactless.

De asemenea, Metrorex a semnat vineri un contract cu Banca Comerciala Romana, prin care vor fi instalate terminale POS la aparatelele de vandut cartele, dar si la aparatul de taxare.

In acest fel, calatorii vor putea plati cu cardul pentru a cumpara cartele de metrou.

Incepand cu luna iulie, vor fi instalate 47 terminale POS in casierii, 37 terminale POS la aparate de vandut cartele si 164 terminale POS pentru plata cu card contactless (instantpay) direct la aparatul de taxare. Totodata, contractul prevede si oferirea de servicii de configurare a echipamentelor respective, servicii de utilizare a echipamentelor POS, mentenanta si suport

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri