Caz cutremurator intr-o familie de romani care traieste in Canada. Parintii sunt judecati pentru crima de gradul I impotriva copilului lor, pe care l-ar fi lasat sa moara din cauza ca nu ar fi vrut sa-l trateze intr-un spital, preferand doar sa se roage pentru viata acestuia, conform Adevarul.

Zilele acestea se desfasoara in Canada procesul in care Emil (59 de ani) si Rodica (53 de ani) Radita sunt acuzati de crima de gradul intai. Autoritatile canadiene ii fac vinovati pe romani de moartea fiului lor. Aceasta avea 15 ani si murit pe data de 7 mai 2013. Copilul era grav bolnav, insa parintii nu au apelat la medici. De altfel, ei s-au luptat ani de zile cu Serviciul Social din Canada, care le-a luat copilul pentru aceleasi motive.

Parintii nu doreau ca Alexandru sa fie tratat in spital. In urma audierii martorilor, au reiesit amanunte incredibile. Shauna Mithcell, medic legist, a fost trimis la adresa familiei Radita, pentru a face o ancheta privitoare la moartea lui Alexandru. Aceasta a stat de vorba cu cei doi parintii. Au fost intrebati cand l-au vazut ultima data in viata pe Alexandru. “Au spus ca au mers la biserica, cred ei, dupa ora 18.00. De acolo au venit acasa, in jurul orei 20.00. Si atunci tatal a spus ca el nu respira. Astfel, parintii au inceput sa se roage si a sunat la Ambulanta de abia la ora 22.00”, a declarat Shauna Mithcell.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri