6 Iunie 2016

Detalii teribile in cazul unei familii de romani din Canada, acuzata ca si-a lasat copilul sa moara, preferand sa-l "trateze" doar cu rugaciuni: "Era piele si oase"



Caz cutremurator intr-o familie de romani care traieste in Canada. Parintii sunt judecati pentru crima de gradul I impotriva copilului lor, pe care l-ar fi lasat sa moara din cauza ca nu ar fi vrut sa-l trateze intr-un spital, preferand doar sa se roage pentru viata acestuia, conform Adevarul.

Zilele acestea se desfasoara in Canada procesul in care Emil (59 de ani) si Rodica (53 de ani) Radita sunt acuzati de crima de gradul intai. Autoritatile canadiene ii fac vinovati pe romani de moartea fiului lor. Aceasta avea 15 ani si murit pe data de 7 mai 2013. Copilul era grav bolnav, insa parintii nu au apelat la medici. De altfel, ei s-au luptat ani de zile cu Serviciul Social din Canada, care le-a luat copilul pentru aceleasi motive.

Parintii nu doreau ca Alexandru sa fie tratat in spital. In urma audierii martorilor, au reiesit amanunte incredibile. Shauna Mithcell, medic legist, a fost trimis la adresa familiei Radita, pentru a face o ancheta privitoare la moartea lui Alexandru. Aceasta a stat de vorba cu cei doi parintii. Au fost intrebati cand l-au vazut ultima data in viata pe Alexandru. “Au spus ca au mers la biserica, cred ei, dupa ora 18.00. De acolo au venit acasa, in jurul orei 20.00. Si atunci tatal a spus ca el nu respira. Astfel, parintii au inceput sa se roage si a sunat la Ambulanta de abia la ora 22.00”, a declarat Shauna Mithcell.

Citeste articolul integral pe Adevarul.



Citeste si