"Candidatul Partidului Romania Unita la Primaria Alexandria (Teleorman), Dumitru Goldbach, lipseste de pe buletinele de vot. In acest sens a fost sesizat BEC, BEJ, AEP si Politia, pentru ca lipsa unui candidat de pe buletinul de vot viciaza total procesul de votare, iar alegerile trebuie refacute. Faptul ca acest lucru s-a intamplat in fieful lui Liviu Dragnea ne indica inca o incercare de fraudare a alegerilor marca PSD", sustin reprezentantii Partidului Romania Unita, potrivit News.ro.

"Partidul Romania Unita solicita autoritatilor in drept sa ia imediat masuri, sa identifice vinovatii si sa amane alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare sa fie corect, iar candidatul PRU sa se regaseasca pe buletinul de vot", adauga reprezentantii Partidului Romania Unita, intr-un comunicat de presa.

Ei mai sustin ca aceasta situatie necesita deschiderea unui dosar penal si o verificare atenta a procesului de votare din intreaga tara pentru ca "un asemenea caz indica tentative de fraudare a votului romanilor".

Sursa foto: Oskari Porkka, Shutterstock