Incendiul izbucnit la un TIR incarcat cu butelii, in localitatea buzoiana Mihailesti , a fost stinsi, pompieri intervin in continuare pentru a raci resturile autotrenului si buteliile ramase, in localitatea buzoiana Mihailesti, a fost stins, pompierii intervenind in continuare pentru a raci resturile autotrenului si buteliile ramase. Acolo au ajuns criminalisti si procurori, acestia fac masuratori si cercetari, astfel ca traficul este restictionat in continuare, conform News.ro

Incendiul izbucnit la un TIR incarcat cu butelii, la Mihailesti, a fost stins; procurorii si criminalistii fac cercetari

Primarul din Mihailesti, Dorinel Petre, a declarat ca incendiul a fost stins, iar in zona au venit prefectul judetului Buzau, George Sava, si doi procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau, insotiti de echipe de criminalisti.

La locul incendiului au loc masuratori si cercetari, astfel ca accesul este restrictionat in continuare. Primarul a spus ca au fost evacuate apoximativ 30 de case si ca buteliile care au explodat nu au creat pagube. Totusi, au fost afectate un gard, pe o lungime de 50 de metri, in zona incendiului, si reteaua de electricitate.

In prezent, locuitorii din casele aflate pe marginea DN 2, in Mihailesti, nu au electricitate, restul comunei fiind alimentata separat. Fostul primar al comunei Mihailesti Stan Stan a povestit ca incendiul a pornit la o roata a camionului, ca soferul a coborat si a incercat sa stinga focul cu un extinctor, fara succes. El a spus ca acolo au mai oprit doua camioane, iar soferii au ajutat la stingerea focului, insa nu s-a reusit si au fost anuntati pompierii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri