Presedintele francez Francois Hollande a declarat, vineri ca nu au existat probleme in privinta deplasarii suporterilor la Stade de France pentru meciul Franta - Romania, din deschiderea Euro-2016, el mentionand ca toti spectatorii, inclusiv cei 20.000 de fani romani, s-au conformat regulilor, informeaza L'Equipe.

"Spectatorii au putut sa vina la Stade de France fara probleme. Traficul a fost fluid, securitatea a fost garantata. Tot publicul s-a conformat regulilor, bineinteles si cei 20.000 de romani prezenti", a spus Francois Hollande la TF1, potrivit News.ro.

Francois Hollande a precizat ca Euro 2016 trebuie sa fie "un succes sportiv, un mare eveniment popular". El a mentionat ca orice este posibil la partida Franta - Romania, dar crede ca gazdele se vor impune. "Este posibil orice. Trebuie atentie la primul meci. Trebuie sa ii sustinem. Sunt foarte concentrati si merita sustinerea noastra. Cred ca vom castiga", a adaugat presedintele francez.

Romania a fost invinsa de selectionata din Franta, scor 2-1 (0-0), in primul meci al Campionatului European Euro 2016, disputat, vineri, pe Stade de France.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri