Cotele de la marile case de pariuri dau o cota de 4 pentru victoria taberei pro-Brexit (iesirea Marii Britanii din UE) la referendumul de joi, 23 iunie, cota fiind mai mare decat cea pe care a avut-o Albania pentru o vitorie impotriva Romaniei la Campionatul European.

Astfel, cele mai multe dintre casele de pariuri dau cota de 1,25 pentru un rezultat la referendum pentru ramanerea Marii Britanii in UE, in timp ce o victorie a celor care vor iesirea tarii din Uniunea Europeana (Brexit) este cotat cu 4.

Bet365 Ladbrokes WilliamHill Betfair SkyBet
Ramanere in UE 1,25 1,25 1,22 1,25 1,25
Iesire din UE 4 4 4 4 4

Sursa cote: www.oddschecker.com

Potrivit cotidianului The Guardian, pariurile puse online implica o probabilitate de 76% ca referendumul sa se incheie cu un rezultat pentru ramanerea in UE si de numai 24% pentru parasirea uniunii.

Sondajele realizate in ultimele zile arata ca este o cursa stransa pentru a anticipa rezultatul referendumului. Cresterea sprijinului pentru iesirea Marii Britanii din UE s-a oprit saptamana trecuta, ca urmare a uciderii parlamentarei laburiste Jo Cocs, care sustinea ramanerea.

Cotele de la casele de pariuri online au indicat mai precis rezultatul final in cazul multor alegeri politice pentru care sondajele au dat rezultate pea stranse pentru a evidentia un castigator.

In comparatie, Albania a avut la meciul cu Romania o cota de 3,2 pentru victorie, in timp ce Romania a fost cotata cu 2,2, considerandu-se ca avea sanse mai bune. Meciul de la sfarsitul saptamanii trecute s-a incheiat cu victoria Albaniei, cu 1-0.

Citeste si:
Urmeaza un sistem financiar dezechilibrat: in ce active ne refugiem?
Claudiu Cazacu, XTB, la...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profesionistii in investitii:Brexit, sunetul de goarna al unei noi ere